Natural nutrition
for health

Tijdens het creeëren van de recepten, ligt onze focus op het ontwikkelen van de beste voeding en het onderhouden van een gezond en vitaal leven van uw huisdier.

Polaris is gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten inclusief kwalitatief hoogwaardig, vers bereid vlees, fruit, groente en superfoods. Welke niet alleen zorgen voor een goede gezondheid, maar werken ook preventief. We gebruiken alleen natuurlijke antioxidanten als conserveermiddel en al onze recepten zijn zonder gluten, granen, soja, kunstmatige conserveermiddelen en kleurstoffen. Dit is hoe de POLARIS beloften zijn ontstaan.

Lees meer

Gezonde spijsvertering

Gezonde spijsvertering

ActiveMOS (bron van mannan-oligo-saccaride), cichoreiwortel (bron van inuline) en psyllium vezels, welke allemaal dienen als prebiotica, helpen bij de ondersteuning van een gezonde spijsvertering en een gebalanceerde darmflora

Activemos

ActiveMOS is gemaakt van gisten, die mannan-oligo-saccharide bevatten. Dit is een prebioticum, dat een positieve invloed heeft op de natuurlijk aanwezige micro-organismen in de dikke darm.

Cichoreiwortel

Bron van Inuline. Een prebioticum die de groei van nuttige micro-organismen in het darmkanaal stimuleren.

PSYLLIUM

Deze oplosbare vezel reinigt de dikke darm en helpt mee aan een gezonde darmbeweging.

Voedzame,smakelijke ingrediënten

Zeer hoog vleesaandeel

IN DE NATUUR, BIJ DE PROOI, EN DAAROM IS VLEES ALTIJD GEPRESENTEERD ALS NUMMER EEN, DE VOORKEUR EN HET BELANGRIJKSTE VOEDSEL VOOR HONDEN EN KATTEN. DAAROM IS VERS BEREIDE, HOOGWAARDIGE FILET ONS NO.1 INGREDIËNT IN ALLE POLARIS-RECEPTEN.

Eiwitbron van verschillende soorten vlees

Het is niet alleen essentieel om een heerlijke maaltijd aan te bieden, maar vooral om een samenstelling te maken wat voldoet aan het juiste aminozuur gehalte. Om dit te bereiken combineren we de rijkste eiwitbronnen voor een optimale, gezonde spijsvertering.

Graanvrije recepten

Recepten samengesteld op basis van aardappel en erwten, voor een evenwichtigere glycemische index

Voedzaam van binnen Schoonheid van buiten

Gezond hart

Omega 3 vetzuren van zalmolie en taurine ondersteunen een sterk en gezond hart.

Geurvermindering

Yucca Schidigera vermindert de geur van uitwerpselen.

* SPECIFIEKE INGREDIËNTEN (EN DE DOOR HEN ONDERSTEUNDE GEZONDHEIDSVOORDELEN) KUNNEN VERSCHILLEN IN VERSCHILLENDE RECEPTEN.

Gezonde huid en glanzende vacht

Omega-vetzuren spelen een belangrijke rol in celmembranen (met name in huidcellen). Hierdoor ondersteunen ze behoud van een normale huidfunctie en – structuur. Deze huid is hierdoor rgezond en de vacht is mooi glanzend.

Gezonde gewrichten

Chondroïtine en glucosamine zijn natuurlijke ingrediënten voor de opbouw en ondersteuning van de gewrichten en het beschermen van kraakbeen.

GEZOND OUD WORDEN*

ONDERSTEUND DOOR LIFEBLEND, EEN NATUURLIJK MIX VAN PLANTENEXTRACTEN MET ROZEMARIJN (ROSMARINUS OFFICINALIS), KURKUMA (CURCUMA LONGA) EN ANIJS (EUGENIA CARYOPHYLLUS). DEZE ZIJN RIJK AAN POLYFENOLEN, WELKE BEKEND STAAN BIJ HET ONDERSTEUNEN VAN GEZONDER OUD WORDEN.

* SPECIFIEKE INGREDIËNTEN (EN DE DOOR HEN ONDERSTEUNDE GEZONDHEIDSVOORDELEN) KUNNEN VERSCHILLEN IN VERSCHILLENDE RECEPTEN.

 

HOOG PLANTAARDIG PROTEINE GEHALTE*

ONZE KAT RECEPTEN BEVATTEN HOGE KWALITEIT DIERLIJKE EN PLANTAARDIGE EIWITTEN. DEZE GESELECTEERDE EN WAARDEVOLLE EIWITBRONNEN STAAN HET RECEPT TOE OM EEN GOED UITGEBALANCEERD MINERAAL NIVEAU TE HEBBEN TER ONDERSTEUNING VAN GEZONDE URINEWEGEN.

* SPECIFIEKE INGREDIËNTEN (EN DE DOOR HEN ONDERSTEUNDE GEZONDHEIDSVOORDELEN) KUNNEN VERSCHILLEN IN VERSCHILLENDE RECEPTEN.

Sterk Immuunsysteem

Sterk Immuunsysteem

Macrogard, bron van bèta-glucanen helpt om de natuurlijke afweer van honden te verbetteren door stress te reguleren. De recepten bevatten ook natuurlijke bronnen van antioxidanten zoals spirulina, wegedoorn en kruiden.

MACROGARD

Macrogard bevat bèta-glucanen die een zeer positieve invloed hebben op het immuunsysteem en helpen het natuurlijk afweersysteem te verbeteren.

SPIRULINA

Bron van vitamines, carotenen en antioxidanten welke een antibacterieel, antiviraal en ontstekingsremmend effect hebben.

Wegedoorn

Rijk aan vitamine C, andere vitamines en antioxidanten om het immuunsyseem van de hond te versterken.

Kruiden

Tijm, peterselie en rozemarijn zijn rijk aan antioxidanten voor een sterk immuunsysteem en hebben ook ontstekingsremmende en antimicrobiële effecten.

Natural
nutrition
for health

Polaris geeft je de ultieme leidraad voor de gezondheid van uw hond: als een vaste ster aan de hemel, kunt u vertrouwen op de geheel natuurlijke, super-premium recepten van Polaris.

Bekijk onze recepten